Suntem o firma infiintata in 2011 avand ca scop Servisarea Computerelor fie ele Desktop sau Laptop    - cu o activitate ce se desfasoara pe parcursul a 3 ani , timp in care am acumulat experienta  si ne-am utilat pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate posibila . 

De aceea , in prezent , putem efectua operatiuni de reparare si a Tv-urilor LCD , Monitoarelor Pc , Camerelor Foto  precum si softare/resoftare sisteme operare Android , Sisteme Navigatie. De asemenea oferim consultanta in ceea ce priveste softare / resoftare interfete auto precum Bosch KTS , BMW GT1 , Mercedes Star precum si multe altele...

Ne caracterizeaza calitati precum : seriozitatea timpul scurt de servisare calitatea manoperei precum si preturile spunem noi corecte avand in vedere piata actuala IT. 

Nu va incredeti zidari convertiti in "priceputi in ale calculatoarelor"  si  incredintati computerul sau laptopul dumneavoastra doar  unor persoane calificate (cu diploma) in acest domeniu. 

Noi dispunem de o baza extinsa de piese - fie ele noi sau sh - cu care sa putem finaliza interventia corect si in favoarea clientului.