Termeni si conditii Generale aplicate pe site-ul www.LexComputers.ro

 

Folosirea, vizitarea, sau efectuarea unor comenzi de produse pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru)  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. 

Definitii:
Persoana juridica ce detine site-ul www.lexcomputers.ro si se ocupa de administrarea acestuia se numeste Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) si va fi denumita in continuare furnizor. Persoana fizica sau juridica, care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.lexcomputers.ro, va fi denumita Client. 
Adresa web, care este proprietatea Furnizorului (www.lexcomputers.ro), va fi denumita site-ul www.lexcomputers.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.lexcomputers.ro, vor fi denumite in continuare continut.

1. Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul http://www.lexcomputers.ro/my-account
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Lex Computers (www.lexcomputers.ro) nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Lex Computers (www.lexcomputers.ro) pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru)  (www.lexcomputers.ro) se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro).
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro), Str 1 Decembrie 1918 BL E, ap 23 parter  , se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a) dreptul de a cere Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b) dreptul de a cere Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c) dreptul de a cere Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.lexcomputers.ro ] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.lexcomputers.ro], VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.lexcomputers.ro] SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright
Intregul continut al site-ului [www.lexcomputers.ro] - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site
Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Pret
Preturile prezentate sunt finale si NU includ TVA (24%), Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) (www.lexcomputers.ro) este o firma neplatitoare de TVA (24%). Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

6. Plata serviciilor
Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se  efectueaza cash la curierul de livrare.

7. Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului www.lexcomputers.ro este alcatuit cu cea mai mare grija astfel incat preturile, imaginile si caracteristicile produselor sa fie cele reale, totusi pot exista unele erori in datele afisate pe site. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. 
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. 
Produsele livrate prin intermediul site-ului www.lexcomputers.ro beneficiaza de perioada de garantie, ce va fi afisata pe site. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie. Pentru produsele iesite din garantie furnizorul poate asigura service contra cost.

8. Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. 
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


Conditii comerciale:
1. Promisiunea de cumparare
Dupa lansarea de catre dumneavoastra a comenzii de produs/produse, veti primi automat mesajul de confirmare al comenzii dumneavoastra sub forma unui email . Comanda va fi preluata de un reprezentant de vanzari din cadrul companiei Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru), dupa care veti fi instiintati printr-un mesaj electronic (email) despre disponibilitatea si termenul de livrare a acesteia. Astfel se incheie valabil contractul de vanzare cumparare intre parti. 
Obiectul contractului il constituie produsul/produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi online, comanda care v-a fost confirmata in scris ulterior de catre Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru)  si pe care firma noastra isi asuma promisiunea de a o livra in termenii stabiliti, iar dumneavoastra va exprimati promisiunea de a o cumpara. Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se solicita un avans de 40% din valoarea produsului. In cazul in care veti renunta la produsele aduse pe comanda ferma, beneficiarul va pierde avansul achitat drept daune/interese.

2. Livrarea Produselor
Orice comanda plasata pe www.lexcomputers.ro si confirmata ulterior poate fi livrata oriunde pe teritoriul Romaniei prin transportatorul agreat de Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru)  si/sau selectat de beneficiar.
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru este de 1-5 zile din momentul confirmarii comenzii si/sau pana la 30 zile pentru produsele ce se aduc pe comanda. In conditii speciale Lex Computers (Intreprindere Indiv. Husariu Andrei Alexandru) isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.
Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. Declinarea responsabilitatii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere de garantiei produselor.

Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA coletului si a produselor in prezenta curierului! Nu acceptam reclamatii ulterioare.
Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil si in ordirea efectuarii comenzilor.
Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau al comenzilor confirmate, livrate si refuzate.