Clientul are dreptul de a notifica in scris Administratorul (LexComputers.ro) ca doreste renuntarea la cumparare , fara penalitati si fara a invoca un alt motiv , iar termenul legal este de 14 zile de la primirea produsului comandat.  

Returnarea produsului se va face in cadrul acestui termen si va presupune ca acesta sa fie trimis in ambalajul original expediat initial , precum si cu toate accesorrile furnizate in cutie si fara sa prezinte urme de uzura sau deteriorare , urmand ca clientul sa suporte cheltuielile de expeditie. 

Curierul folosit pentru retur va fi acelasi cu care a sosit comanda ( Fan Courier / Urgent Curier / DPD) . Restituirea contravalorii produsului va fi realizata in termen de 14 zile de la primirea si verificarea produsului returnat. Produsele care sunt returnate in alta stare decat atunci cand au fost expediate nu vor fi acceptate pentru retur.  

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul nostru pentru care s-a facut proba si/sau instalarea.